Peter, 35 jaar

Ik heb Angela ervaren als een betrokken, eerlijke en behulpzame loopbaancoach. Een sparringpartner die meedenkt gedurende het hele traject en ondersteuning biedt waar nodig. Flexibel in de afspraakmogelijkheden en goed te bereiken. Ik heb het hele proces als prettig ervaren.

Brian, 41 jaar

“Van burn-out naar droombaan”
Angela heeft mij via een volledig op maat gemaakt traject geholpen om mijn burn-out te begrijpen en te overwinnen. Angela weet precies in welke fases je kunt zitten tijdens een burn-out en voelt feilloos aan wat je op die momenten nodig hebt. Uiteindelijk heeft ze me meegeholpen om mijn droombaan te vinden én daadwerkelijk te krijgen.

Elcke, 39 jaar

Toen ik vastliep in mijn werk en graag een loopbaanswitch wilde maken, had ik behoefte aan ondersteuning bij het maken van stappen in mijn loopbaan.

Door de professionele sessies en verschillende opdrachten heb ik beter inzicht gekregen in mijn drijfveren, wat ik belangrijk vind in mijn werk/werkomgeving en waar mijn kracht ligt. Angela heeft mij hierbij goed geholpen, nieuwe dingen laten inzien. Ze heeft mij duidelijke handvatten gegeven en theorie aangereikt waarmee ik zelf mee aan de slag ben gegaan en nog steeds in het dagelijkse leven toepas.

De manier waarop wij dit traject samen hebben doorlopen, heb ik als erg prettig ervaren.

Ze biedt een luisterend oor, is doortastend, niet oordelend, enthousiast en doelgericht. Ook heeft ze veel levenservaring waardoor ze je zaken vanuit een ander perspectief laat zien en ze creëert een prettige sfeer waardoor je je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn. Angela bedankt voor de leerzame en fijne tijd. Door je eigen persoonlijke verhalen te delen, durfde ik mij open op te stellen en had ik een gevoel van herkenning. De gesprekken hebben ertoe geleid dat ik weet wat ik kan en wil en zodat ik gerichte stappen kan maken.

Ellen, 38 jaar

Vanaf het moment dat ik Angela voor het eerst sprak, voelde ik me direct op mijn gemak bij haar. Ze heeft me heel praktisch geholpen bij het krachtiger maken van mijn CV en tips voor Linkedin. Daarnaast heeft ze me begeleid om helder te krijgen wat ik belangrijk vind in een baan. Angela is erg vriendelijk, praktisch en kundig. In korte tijd hebben we veel kunnen doen. Het sollicitatiemonster in mijn hoofd is door haar duidelijk kleiner geworden.

Joyce, 31 jaar

“Angela heeft me in korte tijd inzicht gegeven in hoe ik mijn energie goed kan verdelen. Daarnaast hielp ze mij met het concreet maken van stappen die ik kon zetten om uit mijn vicieuze cirkel te komen. Ik besefte al dat ik hierin vast zat, maar dankzij haar kreeg ik helder waar en hoe ik actie kon ondernemen.”

Lotte, 35 jaar

“Angela is een vakbekwame en gedreven loopbaanbegeleider. Met haar jarenlange ervaring schat ze goed en snel in wat nodig is, kan ze snel schakelen en de juiste hulpmiddelen aanreiken om verder te komen in het land van de loopbaankeuzes. Angela heeft mij een knap staaltje aan ‘netwerketiquette’ bijgebracht en dankzij haar netwerk kon ik bewuste en flinke stappen zetten in mijn loopbaan. Met haar positieve persoonlijkheid was het bovendien nog gezellig ook :-). Bedankt, Angela!”

Robin, 34 jaar

‘Ik heb jou leren kennen als lief, open en transparant. In het begin voelde ik me meteen op mijn gemak bij je en dat maakt dat ik me ook open durfde te stellen. Je coacht op een fijne, gelijkwaardige manier. Je brengt ook veel van jezelf in de gesprekken en dat heb ik heel erg gewaardeerd. Dat gaf me weer het gevoel ‘zie je, ik ben niet de enige’. Je kunt goed uitleggen hoe bepaalde processen werken in je hoofd en als het even moet dan kun je ook confronteren op een respectvolle manier. Ik had het gevoel dat je altijd voor me klaar stond en zelfs wanneer ik zelf niet aan de bel trok, belde of appte jij me al om even te checken hoe het ging. Door Corona werd het traject iets anders qua begeleiding, maar het gaf ook weer nieuwe kansen. We hebben veel sessies wandelend in het bos doorgebracht. Ik denk dat dit uiteindelijk alleen maar een pluspunt is geweest. Dankjewel voor de fijne begeleiding. Je bent een fijn mens en een top coach!’

 

Ron van Toor – Manager Participatie en Werk

In de afgelopen 3,5 jaar heb ik Angela meermalen mogen voorstellen aan collega’s in het kader van een ontwikkelcoachtraject of een loopbaancoachtraject. Kenmerkend voor haar opstelling vind ik haar directheid en integriteit. Directheid in de zin dat zij zowel de coachee als de opdrachtgever, in mijn geval in de rol van werkgever, oprecht spiegelt in waar naar haar mening ontwikkelpunten voor beiden liggen. Integriteit: ze heeft zowel oog voor de rol en positie van de coachee als die van de werkgever. Het meest bijzondere van Angela vind ik dat zij een sfeer creëert waarin ze dat in een drie gesprek ook gewoon openlijk durft en kan zeggen waarbij een open houding van beiden een voorwaarde is. Ik zal in de toekomst nog zeker gebruik blijven maken van haar diensten.

Marc, 36 jaar – Nationale Politie

Na vele jaren met plezier gewerkt te hebben als laborant in het ziekenhuis, bekroop mij toch steeds vaker het gevoel dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Na een gesprek met Angela werd het voor mij duidelijk dat ik de sprong wilde gaan wagen. Ik hield zelf al de nodige vacature-sites in de gaten, helaas zonder resultaat. Tot Angela ineens met een vacature uit onverwachte hoek kwam. Ondanks mijn zoekwerk was deze vacature voor mij onder de radar gebleven, en ik had deze anders zeker gemist.

Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd, wat leidde tot een lange en zware sollicitatieprocedure. Angela heeft me hierbij van begin tot eind bijgestaan. Van het schrijven van de sollicitatiebrief, tot het samen voorbereiden van de gesprekken en zelfs het houden van een pitch; tijdens iedere stap van de sollicitatie heeft Angela me geholpen met vakkundig advies. Uiteindelijk hebben we dit samen succesvol kunnen afronden met mijn nieuwe baan als gevolg!

Daniëlle, 56 jaar

In november 2019 werd ik voor het eerst in mijn leven werkloos. Ik was behoorlijk onervaren met solliciteren en alles wat daarbij hoort. Ook het verkennen van de arbeidsmarkt was mij onbekend. Angela heeft de tijd genomen om mijn verhaal aan te horen, ze luistert goed en ze stelt je op je gemak. Vanuit haar eigen werkverleden heeft ze veel “know-how” opgebouwd en deze ervaring zet ze volop in om je te coachen op datgene waar je tegenaan loopt. Angela heeft me in het zadel geholpen en heeft me tips en tricks gegeven voor het opstellen van een CV en een sollicitatie- /motivatiebrief. Ook heeft ze me nog aanvullende informatie gegeven over het UWV. De coaching heeft erin geresulteerd dat ik per 1 augustus 2020 een baan heb voor 10 uur als receptioniste/telefoniste. Mijn zoektocht op de banenmarkt is nog niet voorbij, ik wil nog een baan erbij omdat 10 uur niet voldoende is. Maar het is een start. Als ik opnieuw behoefte heb aan (aanvullende) coaching dan zal ik opnieuw contact opnemen met Angela. Zij is een integer en fijn persoon die niet alles voorkauwt maar die je zelf ook aan het (denk) werk zet.