Loopbaanadvies

  • Twijfel je over een vervolgstap?
  • Krijg je onvoldoende energie van je werk?
  • Weet je niet waar je kwaliteiten liggen?

Veel organisaties zijn continu in verandering en ontwikkeling, hetgeen betekent dat functies ook blijven veranderen. Daarnaast wordt ook steeds meer van mensen verwacht dat zij verantwoordelijkheid nemen in hun loopbaan. Dit vraagt veel van je als medewerker.
Coaching helpt je om inzicht te krijgen in wat je drijfveren, kwaliteiten, waarden en behoeften zijn en hoe je je capaciteiten en interesses kunt inzetten in werk. Het ontdekken van je kwaliteiten in relatie tot werk dat bij je past, is een proces van zelfreflectie, waarbij je veel inzichten opdoet. Als je goed zicht op jezelf hebt, kun je ook goed kijken naar jouw mogelijkheden in werk – zowel binnen als buiten je eigen organisatie. Mijn werkwijze wordt door cliënten omschreven als mensgericht, spiegelend en doortastend.

Wat kun je verwachten?

In het kennismakingsgesprek bespreken we wat de aanleiding en het doel van je coaching-traject zijn.
Coaching is gericht op een concreet resultaat. Ik luister, stel vragen, houd je een spiegel voor en bied tools aan, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en je situatie. We stellen samen een actieplan op met heldere, haalbare en duidelijke stappen.
De gesprekken vinden in de praktijk in Goirle plaats of op een samen te bepalen locatie en duren één tot anderhalf uur. Vanzelfsprekend kunnen de gesprekken ook op afstand, middels e-coaching plaatsvinden.

Wandelend gecoacht worden

Coaching en wandelen gaan goed samen. Door te wandelen leg je verbinding tussen je hoofd en je lichaam, wat je helpt om meer rust te krijgen in je hoofd. Hierdoor kom je sneller tot (nieuwe) inzichten en ben je letterlijk en figuurlijk in beweging. Zo krijg jij duidelijkheid over je te nemen vervolgstap(pen).
De wandeling is individueel en duurt 1,5 uur. Locatie: de Regte Heide in Goirle/Riel. Dit is een mooi wandelgebied op 10 minuten loopafstand van de praktijk. Of op verzoek op een andere plek in de natuur.