betrouwbaar|positief|doortastend|empathisch

Hoe ik werk

Oprechte aandacht voor anderen vind ik zeer belangrijk. In de coachgesprekken geef ik inzichten door het stellen van de juiste vragen. Ik ga altijd respectvol om met mijn gesprekspartner, ben positief en gericht op mogelijkheden. Ik analyseer situaties, kan goed luisteren, ben praktisch, doortastend, resultaatgericht en maak gebruik van mijn intuïtie. Daarnaast kan ik confronterend zijn. Mijn gevoel voor humor en mijn levenservaring zet ik ook zeker in tijdens de gesprekken.

Ruim 25 jaar ervaring in loopbaanadvisering

Rode draad in mijn loopbaan is mijn interesse voor mensen in relatie tot werk. Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring als coach & loopbaanadviseur en sinds 2017 doe ik dat ook vanuit mijn eigen bedrijf. Ik begon met werken in de arbeidsbemiddeling en heb vervolgens de overstap gemaakt naar loopbaanadvisering en coaching. In die laatste rol heb ik veel mensen mogen begeleiden bij reorganisaties en in re-integratie 2 e Spoor (begeleiding in het 2 e ziektejaar). In eerste instantie had ik mijn eigen praktijk naast mijn werkzaamheden in loondienst.

Ervaringsdeskundige

In 2019 raakte ik echter zelf boventallig als gevolg van een reorganisatie en dat maakt mij ook ervaringsdeskundige. Sinds 2019 richt ik me daarom volledig op mijn eigen praktijk en heb ik zelf mogen ervaren hoe het verlies van werk kan leiden tot nieuwe kansen.

Burn-out coach

Bezig zijn met mijn eigen ontwikkeling is een continu proces. De opleiding tot erkend stress & burn-outcoach is voor mij een grote toegevoegde waarde gebleken in de begeleiding, naast mijn kennis en ervaring van de arbeidsmarkt en re-integratie (2 e Spoor).

Kwaliteit en certificering

Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik ben Noloc erkend Register Loopbaanprofessional (RL). Daarnaast ben ik erkend Stress & burn-out coach en lid van VESB (vereniging van Stress & burn-out coaches) en gecertificeerd DISC specialist.