Home

Elcke, 39 jaar

Toen ik vastliep in mijn werk en graag een loopbaanswitch wilde maken, had ik behoefte aan ondersteuning bij het maken van stappen in mijn loopbaan.

Door de professionele sessies en verschillende opdrachten heb ik beter inzicht gekregen in mijn drijfveren, wat ik belangrijk vind in mijn werk/werkomgeving en waar mijn kracht ligt. Angela heeft mij hierbij goed geholpen, nieuwe dingen laten inzien. Ze heeft mij duidelijke handvatten gegeven en theorie aangereikt waarmee ik zelf mee aan de slag ben gegaan en nog steeds in het dagelijkse leven toepas.

De manier waarop wij dit traject samen hebben doorlopen, heb ik als erg prettig ervaren.

Ze biedt een luisterend oor, is doortastend, niet oordelend, enthousiast en doelgericht. Ook heeft ze veel levenservaring waardoor ze je zaken vanuit een ander perspectief laat zien en ze creƫert een prettige sfeer waardoor je je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn. Angela bedankt voor de leerzame en fijne tijd. Door je eigen persoonlijke verhalen te delen, durfde ik mij open op te stellen en had ik een gevoel van herkenning. De gesprekken hebben ertoe geleid dat ik weet wat ik kan en wil en zodat ik gerichte stappen kan maken.